ΣΕΞΟΜΕΖΕΔΕΣ........

Συγκλονιστικές αφηγήσεις παιδόφιλων: «Η 12χρονη είναι γυναίκα, όχι παιδί.

«Και τι έγινε που ασέλγησα στο 12χρονο κορίτσι; Δεν καταλαβαίνω. Ποιο είναι το αδίκημα; Σε αυτήν την ηλικία τα κορίτσια είναι πλέον γυναίκες, έχουν περίοδο και μπορούν να κάνουν παιδιά…».Αυτή η ομολογία-σοκ ανήκει σε 32χρονο Έλληνα που συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ενός κοριτσιού και για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Ο παιδόφιλος δείχνει όχι μόνο να μην έχει καταλάβει τι έκανε, αλλά και να είναι αμετανόητος να το επαναλάβει!
Ανατριχίλα προκαλεί και η ομολογία ενός 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. «Είμαι άρρωστος, δεν έκανα κάτι κακό», είπε στην απολογία του. «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τα παιδιά. Τα αγαπώ πολύ, αλλά τα βλέπω και ερωτικά. Δεν μπορώ να σταματήσω, αλλά δεν θέλω να μπω στη φυλακή. Δεν θα μου κάνει τίποτα. Θέλω να μπω σε ίδρυμα!»
Όπως γράφει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», η βιομηχανία της παιδικής πορνογραφίας, είναι η τρίτη πιο επικερδής «επιχείρηση» μετά το εμπόριο όπλων και ναρκωτικών! Οι παιδόφιλοι μπορεί να δώσουν ακόμη και 15.000 ευρώ για ένα βίντεο με βιασμό παιδιού! Οι ανάλογες φωτογραφίες κοστολογούνται από 100 έως 1000 ευρώ!
Τουλάχιστον, μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί υλικό που να έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Σε κάθε περίπτωση, οι παιδόφιλοι δεν αποθαρρύνονται από την ποινή των 10 ετών που επισύρουν οι πράξεις τους. Η αρρώστειά τους κυριαρχεί…
ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΠΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΠΡΑΤΟΥΝ.ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ .ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΤΑΦΕΡΗ ΤΗΝ ΦΟΤΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΟΥΤΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΥΚΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΠΗΣΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΕ ΠΟΡΝΟΣΕΛΙΔΕΣ Η ΟΤΑΝ ΜΑΘΑΙΝΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 500 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΩΜΑΛΟ - ΑΡΩΣΤΟ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΤΑΝ Η ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΝΤΙΝΟΥΝ ΤΗ ΘΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΕΡΕΤΑΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΘΩΣΥΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΕΝΤΙΝΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΩΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ Η ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ .ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΗ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ 12ΚΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΣΕ ΒΡΑΔΥΝΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΒΑΜΕΝΟ ΣΑΝ ΜΟΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 12ΚΑΠΟΝΤΟ ΣΥΝ ΤΟ ΑΦΑΛΙ ΕΞΩ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞΟΜΕΖΕ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.