ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ....?


Ομάδα εργασίας για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο ΓΛΚ

Ομάδα εργασίας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων συγκροτήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

Συντονιστής ορίζεται ο κ. Παναγιώτης Καρακούσης, αναπληρωτής συντονιστής ο κ. Βασίλειος Κατριβέσης και μέλη της ο κ. Κωνσταντίνος Σπηλιωτόπουλος, η κ. Ελένη-Στυλιανή Ρωμαΐδου και ο κ. Ιωάννης Μητρόπουλος. Ως γραμματείς ορίζονται οι εισηγήτριες Αντιγόνη Κουλουμβάκη και Γεωργία Χαλούλου.

Η ομάδα εργασίας θα ερευνήσει τα αρχεία του Γ.Λ.Κ. σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις και οφείλει να παραδώσει το έργο της έως τις 31 Δεκεμβρίου. Τα μέλη της δεν θα λάβουν αποζημίωση.

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΤΗ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΩΝΤΑ ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΕΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΠΟΥ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΣΒΗΣΕ ΤΑ ΧΡΕΟΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ.ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΑΑΑΑΑ ΕΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΟΧΙ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΛΕΠΤΟΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.