Η ΕΛΛΑΣ .......


«H Δημοκρατική Αριστερά έχει εγκαίρως επισημάνει την επιδίωξη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ να στήσει "νέα Πάτρα". Οι χτεσινές καταδρομικές περιπολίες στην καρδιά της Αθήνας, οι ξυλοδαρμοί και τα επεισόδια με πρωτοστάτες υποψηφίους βουλευτές της αποδεικνύουν ότι το σχέδιο είναι σε πλήρη εξέλιξη» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ για τις επιθέσεις της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών.

«Η ΔΗΜΑΡ καλεί την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της και τους δημοκρατικούς πολίτες να μην ενδώσουν στις προκλήσεις. Μια είναι η δημοκρατική απάντηση και θα δοθεί στην κάλπη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η Νεολαία Συνασπισμού, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει: «Οι κοινοβουλευτικοί νεοναζί παραμονεύουν στις γειτονιές μας. Λίγες μέρες πριν την σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών, στους δρόμους της Αθήνας εξελίσσεται ένα όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων.

Καθημερινά, οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίον μεταναστών στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους στα νοσοκομεία. Οι πράξεις αυτές της φασιστικής συμμορίας που επαίρεται για τον πατριωτισμό και τη νομιμοφροσύνη της δείχνουν για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπό της.

Οσοι θεωρούν ότι θα αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα με μαχαίρια, σπαθιά και νάρκες στα σύνορα δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας, πόσο μάλλον στο κοινοβούλιο. Η βία και τα ανθρωποκυνηγητά σήμερα αφορούν τους μετανάστες. Αύριο θα αφορούν οποιονδήποτε Έλληνα τολμά να διαφωνήσει με τις ιδέες και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.

Δεν αξίζει στο λαό μας και την ιστορία του, να ανέχεται και να επιτρέπει σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Σήμερα που ανοίγει διάπλατα η πόρτα της ανατροπής και της ελπίδας για τον ελληνικό λαό, μην αφήσουμε το φόβο και τον ολοκληρωτισμό να εισβάλλει από το παράθυρο. Εδώ και τώρα να βάλουμε τον οριστικό φραγμό στην επέλαση των νεοναζί».

ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΟΤΙΜΟ Κ.ΚΟΥΒΕΛΗ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ Χ.Α. ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΥΠΤΑΝ ΤΑΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΩΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΑ ΗΘΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ Κ.ΚΟΥΒΕΛΗ.ΕΝΤΕΛΩΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΣΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΣΑΣ.