ΕΛΑΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ...??


Μπορίσοφ: «Ρουμανία και Βουλγαρία εκπληρώνουν τους όρους της Σένγκεν»
Οι δύο χώρες εκπληρώνουν 100% τους όρους για ένταξη σε Σένγκεν, δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ.

Η Ρουμανία και η Βουλγαρία εκπληρώνουν σε ποσοστό 100% τους όρους για την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν, δήλωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός, Μπόικο Μπορίσοφ, από το Βουκουρέστι.

Ο κ. Μπορίσοφ, στη διάρκεια κοινής συνεδρίασης των κυβερνήσεων της Ρουμανίας και της Βουλγαρίας στη ρουμανική πρωτεύουσα υποστήριξε ότι οι δύο χώρες εκπληρώνουν τα οικονομικά κριτήρια του Μάαστριχτ, έχουν επιτύχει μείωση των ελλειμμάτων στον προϋπολογισμό, έχουν επιδείξει πολιτική βούληση για οικονομική σταθερότητα και το σημαντικότερο έχουν εκπληρώσει 100% τις απαιτήσεις για την ένταξη στο χώρο Σένγκεν.

Ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ευρώπη θα τηρήσει ευνοϊκή στάση προς τις δύο χώρες, οι οποίες επιδεικνύουν πειθαρχία και εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις που έχουν αναλάβει ενώπιον της ΕΕ.

«Ο πρωθυπουργός Εμίλ Μποκ και εγώ αστειευτήκαμε για τις εθνικές ομάδες της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, οι οποίες δεν θα έχουν πολύ καλές επιδόσεις. Του είπα ότι μπορούμε εύκολα να το διορθώσουμε, αν αυξήσουμε το έλλειμμα του προϋπολογισμού, στο ποσοστό της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας και της Βρετανίας. Βρίσκουμε ότι υπάρχει σύνδεση των ελλειμμάτων στον κρατικό προϋπολογισμό, των χρεών και των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων», είπε ο κ. Μπορίσοφ.

Ο Ρουμάνος πρωθυπουργός τόνισε ότι οι δύο πλευρές θα υπογράψουν διακήρυξη ίδρυσης συμβουλίου συνεργασίας σε ανώτατο επίπεδο και ότι κοινές συνεδριάσεις κυβερνήσεων των δύο χωρών θα διεξάγονται κάθε χρόνο.

ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΓΓΕΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕΓΓΕΝ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΑΠΟ 1994 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ Σ ΕΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.